Етика і деонтологія у фармації: конспект лекцій - Сметаніна, Катерина Іванівна (My University, 2022)
Навчальна дисципліна «Етика і деонтологія у фармації» є необхідною складовою частиною підготовки бакалавра/магістра фармації, що вивчає етичні норми і основи, які використовуються фармацевтами у професійному спілкуванні з пацієнтами (відвідувачами аптек), лікарями, медсестрами, колегами, представниками інших фармацевтичних організацій та допомагають вижити аптечній організації в конкурентному середовищі. У результаті вивчення навчальної дисципліни студент набуває навички розв’язувати типові та складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми у професійній фармацевтичній діяльності із застосуванням етико-деонтологічних положень, ясно і недвозначно доносити свої висновки та знання до аудиторії. Конспект лекцій призначено для самостійного опрацювання студентами курсу навчальної дисципліни, закріплення матеріалу за вказаною тематикою, поглибленого вивчення лекційного матеріалу
Keywords: фармація; етика; деонтологія; психологія; поведінка; 615.15