Мотивація західнополіських назв городніх рослин - Омельковець, Руслана Степанівна; Поліщук, Ірина Юріївна; Omelkovets, Ruslana S.; Polishchuk, Iryna YU (Одеський національний морський університет, Українська державна академія залізничного транспорту, Науково-дослідний проектно-конструкторський інститут морського флоту України, 2013)
У статті здійснено аналіз назв городніх рослин з погляду семантичної мотивації
Keywords: мотивація; флорономени; городні рослини; західнополіські говірки