Лінгвістичний аналіз мовних засобів маніфестації емоційного стану роздратування - Гурецька, М. В.; Guretska, M. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті зроблено спробу проаналізувати емоційні явища, а також емоційну та емотивну лексику сучасної англійської мови, що слугує для вираження емоційного стану роздратування. The article presents an attempt to analyze the emotional phenomena as well as the emotional and emotive vocabulary of the modem English language which serves to express the emotional state of annoyance.
Linguistic Analysis of the Language Means Which Manifestate the Emotional State of Annoyance
Keywords: емоційна лексика; emotional vocabulary; емотивна лексика; emotive vocabulary; емоційний стан; emotional state