Можливості використання транспортної біржі Lardi-Trans у діяльності учасників автомобільних вантажних перевезень - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Просвірніков, Максим Валерійович (НУ «Чернігівська політехніка», 2024)
Досліджено можливості використання транспортної біржі Lardi-Trans у діяльності учасників автомобільних вантажних перевезень.
Keywords: транспортна біржа; Lardi-Trans; автомобільні вантажні перевезення