Екологічне право - Сокол, Марія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації містять завдання для виконання практичної та самостійної роботи з освітнього компонента «Екологічне право» освітньо професійної програми «Право» денної форми навчання, перелік питань до істипу, список рекомендованої літератури.
Keywords: методичні рекомендації; екологічне право; 349.6