Історія середніх віків країн Західної Європи та Візантії : методичні поради - Карліна, Оксана Миколаївна; Karlina, O.M. (My University, 2013)
Важливе значення для підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки майбутнього спеціаліста-історика має такий вид діяльності, як виконання курсових робіт. Курсова є складовою частиною навчального процесу. В ході її написання студент має оволодіти методикою самостійного наукового дослідження, закріпити і поглибити знання зі спеціальності і кваліфікації; виробити навики їх використання в ході вирішення конкретно-наукових проблем і у практичній роботі після закінчення вузу. У „Методичних рекомендаціях” викладені основні етапи виконання курсової роботи та вимоги, які ставляться до такого виду робіт. Укладач усвідомлює неможливість врахування всіх питань, які можуть виникнути при написанні роботи. На них студент має знаходити відповіді в ході спілкування з науковим керівником. Course paper is an integral part of the learning process. In the course of writing a student should obtain and master the basis of independent work methodology of scientific research, to deepen his knowledge in specialty and qualification; to develop their skills to apply knowledge to solve scientific problems and in practical work after graduation from university. The manual includes themes of course papers and the plan according to which the theme should be presented, recommended sources and scientific publications on each of the themes. The manual gives the students directions and the main stages of performing the research (from the choice of the topic to the submitting the paper to the commission) and the main demands to this kind of academic writing. The author of the manual is aware of the impossibility to involve all the aspects concerning the course paper. The student can got the answers to his questions, communicating with his scientific adviser.
History of the Western European countries and Byzantium : methodological guide
Keywords: Середні віки; курсові роботи; методичні поради; Course papers; Middle Ages; methodological guide