Арттерапія в роботі з дітьми та дорослими - Магдисюк, Людмила Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У методичних рекомендаціях до курсу «Арттерапія в роботі з дітьми та дорослими» викладено мету вивчення дисципліни, загальні вимоги до підготовки студентів, представлений опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних, практичних та лабораторних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання для підготовки до екзамену, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання, а також модульні контрольні роботи із предмету. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології та соціології спеціальностей «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Магістр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни.
Keywords: 159.98:[615.85:7(072)