Місце України в рейтингу країн за індексом економіки знань ЄБРР - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Визначено готовність України перейти до економіки, заснованій на знаннях, на основі індексу економіки знань ЄБРР.
Keywords: економіка знань; індекс; ЄБРР; Україна; рейтинг країн