Леся Українка в дослідженнях професора Олександра Рисака - Златогорська, Людмила; Zlatogorska, Lyudmyla (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Охарактеризовано етапи наукового зацікавлення творчістю Лесі Українки професором, доктором філологічних наук Олександром Рисаком – від початку до зрілих монографічних досліджень. Запропоновано бібліографію праць О. Рисака про Лесю Українку. The stages of the scientific personal interest are examined by creation of Lesya Ukrainka by a professor, doctor of philological sciences by Oleksandr Risak, – from the beginning to mature monographic researches. Bibliography of labours of O. Risak is offered about Lesya Ukrainka.
Lesya Ukrainka is in researches of professor Oleksandr Risak
Keywords: Леся Українка; видання; матеріали дослідження; монографія; бібліографія; Lesya Ukrainka; edition; research materials; monograph; bibliography