Аналіз конкурентного потенціалу барів міста Луцьк - Сергійчук, Андрій Миколайович (My University, 2024)
Основною метою дослідження виступає розбір проблематики становлення барної культури в Україні на прикладі міста Луцька, шляхом дослідження основних аспектів та виконавши поставлені завдання. Дано характеристику основним теоретико-методологічним аспектам даного дослідження; досліджено історію барів та класифікацію закладів ресторанного господарства даного типу, описано основні фактори розвитку барної культури у місті Луцьку, здійснений аналіз діяльності конкурентного потенціалу обраних об’єктів дослідження.
Keywords: конкурентний потенціал; аналіз діяльності; бари; Луцьк