Стратегічний аналіз : методичні вказівки до практичних занять - Рейкін, Віталій Самсонович (Волинський національний університет імені Лесі Українки., 2021)
Методичні вказівки до практичних занять складено відповідно до силабуса дисципліни «Стратегічний аналіз». Навчально-методичне видання містить вступ, програму навчальної дисципліни, завдання до практичних занять, список літературних джерел. Рекомендовано студентам 4 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент».
Keywords: стратегічний аналіз; 338.24