Симфонія церковно-державних стосунків у сфері підготовки студентської молоді до подружнього життя - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Видавництво Волинської православної богословської академії EIKΩN, 2015)
Проаналізовано статистичні дані шлюбів і розлучень в Україні та Волинській області. Визначено заходи співпраці Православної Церкви та світських вищих навчальних закладів у напрямі підготовки студентської молоді до майбутнього подружнього життя. Statistics of marriages and divorces in Ukraine and Volyn region are analyzed. Cooperation measures of Orthodox Church and secular institutions of higher education in the direction of preparing of students for the future marriage is determined.
Symphony of church-state relations in the preparing of students to marriage
Keywords: Церква; Church; шлюби; marriages; розлучення; divorces; вищі навчальні заклади; institutions of higher education; співпраця; cooperation