Інноваційна діяльність готельно-ресторанних підприємств в умовах стратегії інноваційного росту - Лисюк, Тетяна Василівна; Терещук, Оксана Степанівна; Байцим, І. В. (Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, 2017)
Зумовлено необхідність розроблення стратегії інноваційного зростання готельно-ресторанних підприємств. Охарактеризовано питання, пов’язані зі стратегічним інноваційним розвитком бізнес-процесів підприємств, управлінням інноваційною та виробничою діяльністю. Викладено теоретичні висновки та практичні рекомендації щодо вдосконалення інноваційних процесів готельно-ресторанних підприємств. Визначено методи управління інноваційною діяльністю готельно-ресторанних підприємств на основі формування стратегії інноваційного зростання. Обґрунтовано роль інновацій у розвитку готельно-ресторанних підприємств на сучасному етапі. Розкрито зміст визначення інноваційного зростання підприємства.
Keywords: інноваційне зростання підприємства; стратегія; інновації; інноваційне рішення; інноваційна діяльність; інноваційний продукт; інноваційне підприємство; 658.012.34:338.48(477)