Судово-психологічна експертиза в системі судової психології - Магдисюк, Людмила Іванівна; Павлова, Богдана Василівна; Mahdysiuk, Liudmyla I.; Pavlova, Bohdana V. (Diamond trading tour, 2017)
Статтю присвячено проблемі судово-психологічної експертизи. На основі теоретичного узагальнення висвітлено завдання, проблеми, методи судово-психологічної експертизи. Описано доцільність використання видів експертизи та їх призначення. Здійснено огляд індивідуально-психологічних характеристик особистості, що досліджуються.
Keywords: судово-психологічна експертиза; особистість; судова психологія; методи судової психології; тести; інтерв’ю; лабораторний експеримент; природний експеримент; ретроспективний аналіз; спостереження; forensic psychology; methods of forensic psychology; tests; interviews; laboratory experiments; natural experiment; retrospective analysis; observation