«Волинське питання» в роботі польського Сейму 1830−1831 рр. - Денисюк, Василь Іванович; Denysiuk, Vasyl I. (My University, 2011)
У статті досліджено місце так званого "волинського питання" у роботі польського сейму часів Листопадового повстання 1830-1831 рр.
Keywords: "Волинське питання"; Листопадове повстання 1830-1831 рр.; шляхта; Сейм