Методичні вказівки до виконання випускних робіт - Ліпич, Любов Григорівна; Сак, Тетяна Василівна; Полінкевич, Оксана Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Методична розробка містить вказівки щодо написання випускної роботи та методичні рекомендації щодо виконання окремих її розділів, вимоги до структури та оформлення роботи, а також особливості керівництва, рецензування й захисту. Рекомендовано студентам 4 курсу денної форми навчання та 5 курсу заочної форми навчання галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво», напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».
Keywords: методичні вказівки; бакалаврська робота