Основи менеджменту: програма вибіркової навчальної дисципліни - Буняк, Надія Михайлівна; Buniak, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Програма містить мету, завдання та інформаційний обсяг навчальної дисципліни, форму підсумкового контролю успішності, засоби діагностики знань студентів, список рекомендованих джерел
Програма навчальної дисципліни "Основи менеджменту" складена для студентів галузі знань 0401 "Природничі науки", напряму підготовки 6.040104 "Географія"
Keywords: управління; менеджер; функції менеджменту; керівництво