Боротьба світового співтовариства проти «Ісламської Держави» - Романюк, Наталія Іванівна; Romanyuk, N. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Проаналізовано діяльність світового співтовариства у боротьбі проти «Ісламської держави», визначено форми цієї боротьби та роль окремих держав і міжнародних організацій у ній. The paper analyzes the activity of the international community in the fight against «Islamic state» as well as defines the main forms of such struggle and the role of individual states and international organizations in it.
The Fight of the International Community Against «Islamic State»
Keywords: «Ісламська держава»; тероризм; світове співтовариство; міжнародна безпека; «Іslamic state»; terrorism; international community; international security