Іспанська мова - Михайловська, Надія Федорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації розроблені відповідно до вимог силабусів освітнього компоненту «Іспанська мова для здобувачів факультету іноземної філології», які вивчають іспанську мову як третю. Методична розробка містить низку текстів, діалогів, віршів, прислів’їв, скоромовок та різноманітних завдань, які сприятимуть розвитку підготовленого письмового та спонтанного усного офіційного і неофіційного мовлення здобувачів. Навчально-методичні завдання допоможуть вивчити іспанську мову і здобувачам вищої освіти факультету іноземної філології, і слухачам курсів і усім,хто бажає самостійно чи з викладачем удосконалити свій рівень володіння іноземною мовою.
Keywords: 811.134.2 (072)