Мистецькі комп’ютерні технології - Лелик, Ярослав Романович; Тарасюк, Іван Іванович; Lelyk, Yaroslav R.; Tarasiuk, Ivan I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
В методичному посібнику подано вказівки та порядок виконання виконання лабораторних робіт з мистецько-комп’ютерних технологій для студентів, що навчаються за спеціальністю 023 - “Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація” денної та заочної форми навчання. Кваліфікація дизайнер (художник - конструктор), викладач образотворчого. In the methodical manual, instructions and procedures for performing laboratory works on artistic and computer technology for students studying in the specialty 023 - "Fine art, decorative art, restoration" of full-time and part-time study forms are given. Qualification designer (artist-designer), teacher of fine arts
Keywords: Комп’ютерні технології; Computer technology; Лабораторні роботи; Laboratory work; проекція; projection; Спряження; Drooping; 3 Д моделювання; 3 D modeling; АвтоКАД; AutoCAD