Еволюція форм соціальної допомоги - Сокол, Марія Василівна; Sokol, Mariia V. (Ужгородський національний університет, 2012)
У статті аналізуються особливості історичного розвитку соціальної допомоги як форми соціальної підтримки. Наводиться класифікація та основні етапи формування теперішнього поняття соціальної допомоги.

The Social assistance historical development peculiarities as forms of social support are analyzed in the article. Here is given also the classification and main forming stages of modern term “social support”
Evolution of Social assistance forms
Keywords: cоціальна підтримка; social support; соціальна допомога; social assistance; форми соціального забезпечення; social security forms