Виробнича практика (практичний порадник для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 091 «Біологія та біохімія» освітньо-професійної програми Лабораторна діагностика) - Коржик, Ольга Василівна (My University, 2023)
«Виробнича практика: практичний порадник» призначений для використання здобувачами бакалаврського рівня вищої освіти, спеціальності 091 «Біологія та біохімія», освітньо-професійної програми «Лабораторна діагностика» у процесі проходження виробничої практики. У виданні вміщена інструкція з техніки безпеки, відомості про мету і завдання практики, перелік компетентностей і програмних результатів навчання, а також тематику індивідуального завдання. Запропоновано до оформлення студентами структурованого щоденника виробничої практики, а також інструкція для написання якісного та розширеного звіту про результати проходження практики. У кінці практичного порадника розміщено інформаційні матеріали – навчально-наукові літературні й інтернет джерела. Разом з тим, для зручності й доступності перегляду здобувачам освіти запропоновано для ознайомлення відео (у вигляді QR кодів) деяких клініко-лабораторних гематологічних методик та дослідження сечі. Проходження студентами виробничої практики є невід’ємною складовою підготовки Бакалавра біології та біохімії зі спеціалізації "Лабораторна діагностика". Рекомендовано здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 091 «Біологія та біохімія», освітньо-професійної програми Лабораторна діагностика.
Keywords: виробнича практика; лабораторна діагностика; перший (бакалаврський) рівень вищої освіти; 378.147.091.3-027.22:577(075.8+076)