Роль псевдоніма як основи творення криптонімів англійської мови - Собков, Ю. В.; Sobkov, Yu. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано принципи творення криптонімів англійської мови за походженням окремо від імені та псевдоніма; від прізвища, імені та псевдоніма; від псевдоніма й імені по батькові; від імені, імені по батькові та псевдоніма. Виділено основні підгрупи та схарактеризовано їх за рейтингом. The article deals with the problem of the hidden names – cryptonyms of English languages. Principles of cryptonyms originating from the names and pseudonyms; from family names, names and pseudonyms; from pseudonyms and patronymic; from names, patronymic and pseudonyms have been described.
Role of Pseudonym in Origination of Cryptonyms of English Language
Keywords: криптонім; cryptonym; псевдонім; pseudonym; принцип походження; principle of origin