Інформаційна діяльність учителя початкової школи відповідно до концепції Нової української школи - Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2019)
У статті проаналізовано особливості інформаційної діяльності вчителя початкової школи відповідно до концепції НУШ.
Keywords: НУШ; інформаційна діяльність учителя початкової школи