Культура як комунікація у гарячих точках планети - Косюк, Оксана Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У монографії акцентується необхідність критичного переосмислення ретрансляції подій межі тисячоліть, що потрясли й переформатували світ. Видання відзначається авторською констатацією актуальних медіа-проблем у гарячих точках планети й пропонує сприймати комунікацію як продукування культури. Для усіх зацікавлених культурософією й масовою комунікацією.
Keywords: культура; нефікційна творчість; філософія; інформація; комунікація; публіцистика; інтерпретація; журналістика; мистецтва; маніпуляція; Близький Схід; іслам; гаряча точка планети; 366.637