Вибрані праці - Рожило, Лариса Павлівна (Терен, 2021)
Збірник містить статті кандидата філологічних наук, доцента Лариси Пав лівни Рожило (1931–1999), присвячені проблемам лінгводидактики та лінгвіс тичного аналізу тексту, а також розділи навчального посібника «Методика ви кладання української мови в середній школі», автором яких була викладачка. Для науковців, викладачів-філологів, учителів закладів загальної серед ньої освіти, студентів гуманітарних спеціальностей.
Keywords: лінгводидактика; вчитель української мови та літератури; лінгвістичний аналіз тексту; методика навчання української мови; шкільний курс української мови