Західнополіські власні імена-омоніми - Нестерчук, Оксана Григорівна; Nesterchuk, Oksana H. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовані західнополіські імена-омоніми, які відповідають двом і більше офіційним іменам, та встановлено, якими способами словотвору вони утворені. It is analysed in the article zakhidnopoliski names-homonyms, which answer two and anymore to the official names, and it is set, what methods of word-formation they are formed.
Zakhidnopoliski Proper Names-Homonyms
Keywords: власні імена; імена-омоніми; способи словотвору; proper names; names-homonyms; article; composing