Івано-Франківський стадіон «Рух» як вагома туристична атракція регіону - Качаровський, Роман Євгенович; Дем’янчук, Олена Григорівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Мельник, Надія Вікторівна; Єрко, Андрій Віталійович (My University, 2023)
Досліджено сучасну роль спортивної інфраструктури в туристичному обслуговуванні. Виокремлено основний спортивний об’єкт м. Івано-Франківськ Івано-Франківської області. Вивчено етапи функціонування стадіону «Рух». Проаналізовано його роль як туристичної атракції міста. Встановлено проблеми функціонування цього туристичного об’єкту та запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; туристична атракція; спортивна інфраструктура; спортивний об’єкт; м. Івано-Франківськ; Івано-Франківська область; 911.3:379.8:[930.85(477.82)