Особливості управління економічною безпекою підприємства в умовах воєнного стану - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Розглянуто особливості управління економічною безпекою підприємства в умовах воєнного стану. Обґрунтовано, що управління економічною безпекою підприємства в умовах воєнного стану вимагає від його керівництва максимальної гнучкості, оперативності, здатності до швидкої адаптації та налагодження взаємовигідних відносин із партнерами, а також застосування новітніх високоефективних інструментів протидії загрозам.
Keywords: управління; безпека; економічна безпека підприємства; воєнний стан