Управління маркетинговою діяльністю підприємства - Лопачук, Яна Русланівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі викладено теоретичні та методологічні основи управління маркетинговою діяльністю підприємства у сучасних умовах господарювання на прикладі конкретного суб’єкта господарювання. Обґрунтовано теоретико-методичні підходи до управління маркетинговою діяльністю підприємства, зокрема, визначено сутність і значення маркетингової діяльності в системі управління підприємством, розкрито особливості управління маркетинговою діяльністю підприємства, обґрунтовано важливість адаптивного підходу до управління маркетинговими процесами, який враховує зміни в потребах споживачів, технологічному розвитку та трансформації конкурентного середовища.
Keywords: маркетинг; маркетингова діяльність; управління маркетинговою діяльністю; товар; ціна; методи збуту; методи просування