Способи підвищення мовної компетентності працівників органів державної влади місцевого рівня - Шульська, Наталія Миколаївна; Shulska, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті запропоновано дієві способи підвищення мовної компетенції працівників державних органів влади місцевого рівня. Матеріалом дослідження слугували теоретичні напрацювання у царині професійної, зокрема мовної і мовленнєвої компетенції державних фахівців, законодавство України, а також власні філологічні спостереження над мовною культурою державних службовців Волині.
Keywords: мовна компетентність; державний службовець; органи державної влади; регіон; місцева влада; професійний портрет