Психолінгвістичне дослідження мовлення дітей дошкільного віку - Соловей, Оксана Анатоліївна; Solovei, Oksana (Національна академія Державної прикордонної служби України, 2010)
У статті викладено результати теоретичного та експериментально-діагностичного вивчення мовлення дітей дошкільного віку. Встановлено індивідуально-психологічні відмінності мовлення дітей з гіперактивним розладом та дефіцитом уваги і дітей без ГРДУ.
Psyholinguivistic study of preschool age children speeching
Keywords: мовлення; мовленнєвий розвиток; мовленнєва діяльність; гіперактивний розлад; 159.27