Основи наукових досліджень - Патійчук, Віктор Олексійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У навчально-методичному виданні запропоновано тести для самоконтролю студентів, які розкривають зміст найважливіших закономірностей науково-дослідницької діяльності. Навчально-методичне видання призначено для підготовки бакалаврів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини», а також аспірантів, здобувачів, докторантів, викладачів і всіх тих, хто займається науковою діяльністю.
ЗМІСТ ВСТУП 4 ВИМОГИ ДО ЗНАНЬ ТА ВМІНЬ СТУДЕНТІВ 5 ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ 6 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 36 ДОДАТКИ 40
Keywords: наукова діяльність; наукові досягнення; методи дослідження; дослідницька мета; принцими дослідження; результати дослідження; 303.024:303.8.(327)