Соціологічна освіта в Україні: стан та перспективи розвитку - Любчук, Валентина Василівна (Луцький інститут розвитку людини, 2024)
Тези доповіді присвячені висвітленню проблемам соціологічної освіти, підготовки прпофесійних соціологів у сучасних умовах та перспективах розвитку науки соціології в цілому.
Keywords: соціологія; освіта соціологічна; 378:316(477)