Туристична інфраструктура як складова туристично-рекреаційного потенціалу Старовижівського району Волинської області - Чир, Надія Вікторівна; Качаровський, Роман Євгенович; Chyr, Nadiia V.; Kacharovskyi, Roman Ye. (Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету, 2016)
У статті зроблена спроба здійснити комплексну оцінку сучасного стану туристичної інфраструктури Старовижівського району Волинської області за окремими підсистемами: заклади розміщення, заклади харчування, заклади дозвілля та побутового обслуговування, транспортна інфраструктура, звʼязок та інформаційне забезпечення, людський потенціал. Окреслені проблеми елементів туристичної інфраструктури району та можливі шляхи їх вирішення.

This article attempts to make a comprehensive assessment of the current state of tourism infrastructure in Starovyzhivskiy district of Volyn region in separate subsystems: placement establishments, food establishments, leisure establishments and consumer service, transport infrastructure, communication and information services, human potential. Problems elements of tourism infrastructure in the district and possible ways of their solution are outlined.
The Tourist Infrastructure as Part of the Tourism and Recreational Potential of the Starovyzhivskiy District of Volyn Region
Keywords: туристична інфраструктура; Старовижівський район; оптимізація туристичної інфраструктури; tourism infrastructure; Starovyzhivskiy district; tourism infrastructure optimization