До питання впливу демографічних факторів на формування потреб споживачів у освітніх послугах - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Вінницький фінансово-економічний університет, 2007)
В науковій статті розглянуто актуальні питання формування потреб індивідуальних споживачів, вплив на потребу в освітніх послугах демографічних факторів.Дослідження присвячене розгляду класифікації і умов, що визначають і обмежують процес формування потреб індивідуальних споживачів в освітніх послугах. The article deals with the actual problems of formation of individual consumers needs, influence on the necessity in educational services of demographic factors. The presented research is dedicated to the analysis of the classification and conditions that determine and limit the process of formation the individual consumers needs in educational services.
Before the impact of demographic factors on the formation of consumer demand for educational services
Keywords: освітні послуги; потреби освітніх послуг; фактори індивідуальних потреб; демографічні фактори; educational services; educational services needs; individual needs factors; demographic factors