Документаційне забезпечення управління - Петрович, Валентина Василівна; Petrovych, Valentyna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Дисципліна «Документаційне забезпечення управління» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін підготовки бакалаврів за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньою програмою «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» і спрямована на: ознайомлення студентів з теоретичними та практичними навичками щодо організації документообігу в установі та підготовки документів, необхідних для управлінської діяльності з використанням комп’ютерних технологій. Мета навчальної дисципліни: з’ясування і вивчення головних теоретико-методологічних засад документаційного забезпечення управління, а також прикладних аспектів налагодження раціонального документообігу, організації документів у діловодстві, опрацювання різних видів документів.
Keywords: діловодство; документ; документообі; інформатизація діловодних процесів; службовий документ; текст документу; нормативно-правовий документ; розпорядчі документи; організаційні документи; документи колегіальних органів; довідково-інформаційні документи; організація роботи з документами; систематизація документів та їх збереження