Криміналістика - Гусак, Андрій Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до спецкурсу «Криміналістика» рекомендовані для студентів спеціальності «Право» освітнього ступеня «Бакалавр». Розглядаються основні теоретичні та практичні проблеми криміналістики. Рекомендації структурують загальний зміст курсу, тематичне планування змістовних модулів, тези лекцій та плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальних занять, систему оцінювання, підбір навчальної та монографічної літератури як для стаціонарної, так і заочної форм навчання.
Keywords: криміналістична тактика; криміналістична методика розслідування; криміналістична техніка; 343.9(072)