Розвиток навичок читання з аркуша майбутнього піаніста-концертмейстера в процесі ансамблевого виконавства - Гордійчук, Людмила Василівна; Кругляченко, Анжела Юріївна (Луцький педагогічний коледж, 2020)
Виконання з аркуша нотного тексту є однією з самих складних форм роботи піаніста-концертмейстера. Запропоновані етапи оволодіння навичками читання акомпанементу з аркуша розвиватимуть та удосконалюватимуть творче мислення студентів, сприятимуть фаховому становленню музиканта.
Keywords: навичка; читання з аркуша; піаніст-концертмейстер; ансамблеве виконавство