Математик Микола Гулак - Антонюк, Оксана Петрівна; Antoniuk, Oksana P. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2002)
Стаття містить у скороченому популярному викладі основні аспекти досліджень наукової, педагогічної та просвітницької діяльності вченого ХІХ століття Гулака М. І. The article includes a popular short presentation of the main aspects of scientific research, teaching and outreach scientist of the nineteenth century Gulak N. I.
Mathematician Nikolai Gulak
Антонюк Оксана Петрівна - страший викладач кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: математик; Гулак; Mathematician; Gulak