Das Familienheft - Галицька, Олена Богуславівна; Halytska, Olena; Панкевич, Ольга Йосипівна; Pankevych, Olha (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Навчально-методичний посібник створено відповідно до діючої навчальної програми вузівського курсу. Навчальні тексти та вправи сприяють розвиткові навичок читання, мовлення та аудіювання, формують уміння користуватися німецькою мовою як засобом спілкування, готують до читання спеціальної (науково-публіцистичної) літератури німецькою мовою. Призначений для студентів-германістів старших курсів та всіх, хто хоче вдосконалити знання німецької мови та цікавиться країнознавчою тематикою.
Keywords: Familie; Heiraten; Eheleben; Partnerfinden; Liebe; сім’я; одруження; кохання