Використання тестів для контролю успішності з історії музики - Ігнатова, Лариса Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання містить інформацію та рекомендації щодо використання тестів як форми контролю успішності здобувачів освіти з історії музики. Методичні рекомендації призначені для здобувачів освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво та мають навчальний характер.
Keywords: тести; контроль успішності; історія музики; 781:378.091.26(072)