Неорганічна хімія - Березнюк, Орися Павлівна; Гулай, Любомир Дмитрович; Руда, Ірина Петрівна; Піскач, Людмила Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації призначені для студентів I курсу хімічних спеціальностей «Середня освіта. Хімія», «Хімія», «Хімія ліків» денної форми навчання. Видання містить завдання для самопідготовки, інструкції до виконання лабораторних робіт. Матеріал сприяє формуванню практичних навичок, засвоєнню властивостей неорганічних речовин та механізмів їхніх реакцій.
Keywords: Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з неорганічної хімії. Навчально-методичне забезпечення для студентів спеціальностей «Середня освіта. Хімія», «Хімія», «Хімія ліків». Формування практичних навичок у галузі хімічного аналізу, взаємодії неорганічних сполук, властивостей елементів та їхніх сполук.; неорганічна хімія; лабораторні роботи; хімічні реакції; 546(072)