Вступ до фаху - Караїм, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У курсі лекцій висвітлено особливості вищої освіти в Україні та світі; основи наукових досліджень; загальну інформацію про екологічний напрямок освіти; основні аспекти фахової екологічної діяльності. Рекомендовано для здобувачів освіти ЗВО спеціальностей 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища» денної та заочної форм навчання, а також усіх хто цікавиться проблемами збереження довкілля.
Keywords: Технології захисту навколишнього середовища; Екологія; 502:378(07)