Створення і діяльність Київського художньо-промислового і наукового музею (1894-1918 рр.) - Борис, Тетяна Петрівна; Борис, Татьяна Петровна; Borys, Tatyana Petrivna (Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького, 2013)
Formation and work of the Kyiv art-industrial and scientific museum are analysed, the role of the Kyiv association of antiquity and arts, patrons B. Khanenko, O. Tereschenko and others is determined in the article. У статті аналізуються процеси становлення й діяльність Київського художньо-промислового і наукового музею, визначається роль у його розбудові Київського товариства старожитностей і мистецтв, меценатів Б. Ханенка, О. Терещенка та ін.
Establishment and activity of the Kyiv art-industrial and scientific museum (1894-1918)
Создание и деятельность Киевского художественно-промышленного и научного музея (1894-1918)
Keywords: The Kyiv art-industrial and scientific museum; Київський художньо-промисловий і науковий музей; The Kyiv association of antiquity and arts; Київське товариство старожитностей і мистецтв; exhibition work; виставкова робота; collections; колекції; artist; художник; museum article; музейний предмет