Музейний менеджмент та маркетинг - Штанько, Оксана Федорівна; Shtanko, Oksana F. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
"Музейний менеджмент та маркетинг" – навчальна дисципліна, в основі якої лежить грамотне й цілеспрямоване управління музейними закладами та мистецькими галереями. Детальне ознайомлення з сутністю виставок та екскурсій, концепціями їхньої діяльності, інноваційними підходами виставково-екскурсійних заходів найпрогресивніших музеїв світу формує у майбутніх фахівців музейників – перспективних управлінців, вміння та навички, необхідні для реорганізації українських музеїв.
Keywords: музейний менеджмент та маркетинг; екскурсія; виставка та виставкова діяльність; музейна стратегія