Ізометричні вправи у фізичній реабілітації гонартрозу - Андрійчук, O.; Andriiсhuk, O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто історичні аспекти застосування ізометричних вправ, наведено орієнтовний перелік вправ при гонартрозі The article deals with the historical aspects of isometric exercises application. Besides, the article gives the approximate list of exercises which are recommended for people who suffer gonarthrosis.
Isometric Exercises in Physical Rehabilitation of Gonarthrosis
Keywords: гонартроз; ізометричні фізичні вправи; gonarthrosis; isometric physical exercises