Економічний потенціал регіону - Потапова, Алла Геннадіївна (My University, 2021)
Курс лекцій містить основні поняття дисципліни «Економічний потенціал регіону», питання для перевірки і контролю знань та організації самостійної роботи студентів. Рекомендовано студентам першого бакалаврського рівня вищої освіти, галузі знань 10 Природничі науки, спеціальності 106 Географія, освітньо-професійної програми Географія. Містить основні поняття дисципліни «Економічний потенціал регіону», питання для перевірки і контролю знань та організації самостійної роботи студентів. Рекомендовано студентам першого бакалаврського рівня вищої освіти, галузі знань 10 Природничі науки, спеціальності 106 Географія, освітньо-професійної програми Географія.
Keywords: еконмічний потенціал; 911.3:332.1(477)(072)