Напрями удосконалення стратегії управління підприємством - Сьомак, Владислав Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні, методичні та прикладні засади удосконалення стратегії управління підприємством в умовах динамічного ринкового середовища. Проаналізовано ключові концепції стратегічного управління, підходи до формування, реалізації та оцінювання ефективності стратегії розвитку підприємства. Особлива увага приділена інструментам, що забезпечують підвищення адаптивності, стійкості та конкурентоспроможності підприємства в умовах зростаючої невизначеності та трансформації економічного середовища.
Keywords: стратегія управління підприємством; ефективність управління; стратегічне планування; удосконалення управління; стратегічний розвиток; конкурентоспроможність