Лабораторна діагностика паразитарних інвазій - Сухомлін, Катерина Борисівна; Зінченко, Олександр Павлович; Зінченко, Марія Олександрівна (My University, 2022)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 13 лабораторних робіт з вибіркової «Лабораторна діагностика паразитарних інвазій», передбачених навчальним планом освітнього ступеня «бакалавр» для студентів денної форми навчання галузі знань 09 «Біологія», спеціальності 091 «Біологія» за освітньо-професійноюю програмою «Лабораторна діагностика». До кожної лабораторної роботи наведена тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи з детальними ілюстраціями об’єктів, що розглядаються. В кінці наведено список рекомендованої літератури.
Keywords: лабораторна діагностика; паразитарні інвазії; паразитичні організми; паразитизм; 591.69 (075.8)